„Ha az egész órát úgy betöltöd,
Hogy benne érték hatvanpercnyi van,
Minden kincsével bírod ezt a földet,
S ami még több, ember vagy, fiam.”

NO HATE! Fiatal önkéntes aktivistákat keresünk!

A NO HATE! FIATALOK A GYŰLÖLETBESZÉD ELLEN mozgalom hazai kampánybizottsága keresi azokat az aktív, felelős, érzékeny és szolidáris, 16 és 30 év közötti  fiatalokat, akik szívesen vennének részt a kampányhoz kapcsolódó online és offline tevékenységekben. (Természetesen 30 év feletti fiatalok jelentkezését is szívesen fogadjuk!)

A részt vevő fiatalok kreativitásától és ötleteitől függően a kampánytevékenységek az online tartalommegosztástól, internetes fórumokon való részvételtől a videók készítésén és terjesztésén keresztül a valós, közvetlen népszerűsítő vagy figyelemfelkeltő utcai akciókig terjedhetnek. 

Kérjük, hogy ha érzel magadban elhivatottságot az emberi jogok iránt, vannak jó ötleteid és tennél is valamit az emberi jogi sérelmek ellen, jelentkezz az alábbi online űrlapon 2013. július 8-ig: https://docs.google.com/forms/d/1jGUf-PcdqJ2K7qaFM7k-15l-dqqMV2RKP8-dfchKXEI/viewform 

További információk a kampányról: www.nohatespeechmovement.org

Kapcsolat:

Karvalits Ivett

NCSSZI – Fiatalok Lendületben Programiroda

Eurodesk Magyarország

Tel: +36 1 237 6701

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  

URL: www.yia.hu, www.eurodesk.hu 

 

подбор словникас ростов харьковхарьков лобановский класс Данильченко Харьковбуковель жилье ценыфото стрелок на глазах карандашомкупить справку о контактахmoscow toursкупить удочку украинаприбыльные стратегии по бинарным опционамдипломная работа создание сайтаинтернет магазин в донецке бытовой техникиобсадная труба для скважины цена украиналидов.рф разводигровой компьютер 2018

Galéria

GYEKE NFÜ
Copyright © 2012 GYEKE. Minden jog fenntartva!