„Ha az egész órát úgy betöltöd,
Hogy benne érték hatvanpercnyi van,
Minden kincsével bírod ezt a földet,
S ami még több, ember vagy, fiam.”

Februárban 88 órás migráns-specifikus továbbképzés indul segítő szakembereknek

FEBRUÁRBAN 88 ÓRÁS MIGRÁNS-SPECIFIKUS TOVÁBBKÉPZÉS INDUL SEGÍTŐ SZAKEMBEREKNEK

Szociális munka a menekültek/migránsok körében (PL-2695)

 

A Menedék- Migránsokat Segítő Egyesület 2013 februárjában újraindítja migráns-specifikus továbbképzését, amely átfogó elméleti és gyakorlati ismereteket nyújt migrációs témában.

A képzéssel azon magyarországi segítő szakembereket kívánjuk segíteni, akik munkájuk során bevándorlók beilleszkedésével kapcsolatos feladatokat is ellátnak. Célunk, hogy hatékonyabban tudják segíteni és kezelni a külföldi egyének és csoportok problémáit.

 

JELENTKEZZEN FEBRUÁRBAN INDULÓ, A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA TÉRÍTÉSMENTES TOVÁBBKÉPZÉSÜNKRE!

 

Jelentkezési határidő: 2013. február 6.

 

A képzés kezdete: 2013. február 20.

Befejező időpontja: 2013. május 8.

A képzési napok heti egyszer, 11 alkalommal valósulnak meg. A pontos dátumok a www.menedek.hu honlapjának nyitólapján találhatóak a részletes tájékoztatóban.

 

A képzésen való részvétel, a képzési anyagok, a vizsga és a képzés alatti ellátás(kávészünetek, ebéd) teljes mértékben ingyenes. Az odautazás a résztvevő költsége. 

 

 

További információ, a jelentkezési lap és a részletes tematika a Menedék Egyesület honlapjáról letölthető (www.menedek.hu)

Kapcsolat: Medjesi Anna, Tel: 06 1 322 1502, fax: 06 1 479 027, 06 20 217 54 38, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.                               


Forrás: http://oka.hu/hirek/februarban-88-oras-migrans-specifikus-tovabbkepzes-indul-segito-szakembereknek

 

бесплатные игровые автоматы казино коронаресторан никас Лобановский Александр Фильчаков прокурорстоимость имплантации зубоввидеокамера купить в москвеСтатьигорнолыжный отдыхbeing an egg donorотзыв о компаниилобановский александр отзывытепловой насос стоимостькупить железные трубыотделка мебели стеклянными элементамилечение зубов стоматология

Galéria

GYEKE NFÜ
Copyright © 2012 GYEKE. Minden jog fenntartva!