„Ha az egész órát úgy betöltöd,
Hogy benne érték hatvanpercnyi van,
Minden kincsével bírod ezt a földet,
S ami még több, ember vagy, fiam.”

KÉPZÉSI PROGRAM FELHÍVÁS

 

A képzési program megfelel "Az önkéntesség elterjesztése (TÁMOP-5.5.2-11)" pályázatban elvárt végzettségeknek (szakmai vezető, mentor).

 

Képző:

Az Önkéntes Központ Alapítvány Képzői Körének tagjai egyedülálló szakmai kört alkotnak. Önkéntes menedzsmenthez kapcsolódó tapasztalatokkal rendelkező szakemberek, akik módszer-specifikus tréningsorozaton, ezt követően gyakorlatszerzési folyamaton vettek részt, mely során olyan felkészült képzőkké váltak, akik az országban felmerülő önkéntes menedzsment képzési igényekre rugalmasan tudnak reagálni. 

 

A képzés időpontja és helyszíne:

 

2012. november 22-23.

Civil szervezetek felkészítése önkéntesek fogadására (önkéntes menedzsment képzés)

Akkreditációs lajstromszám: PL-2958

Helyszín: Önkéntes Központ Alapítvány képzési terme, Budapest 1023, Lajos u. 33., IV. em./2.

 

Részvételi feltételek:

A képzésen minimum 8, maximum 14 fő vesz részt. A képzést csak abban az esetben tartjuk meg, ha a minimum létszám összegyűlt.

A regisztráció a jelentkezési lap visszaküldéséhez és a részvételi díj befizetéséhez kötött.

A kétnapos program részvételi díja: br. 20.000 Ft, mely a képzési program megvalósítását, adminisztrálását, a képzési tananyagot tartalmazza.

 

Az Önkéntes Központ Alapítvány banki adatai a részvételi díj átutalásához, melyet a regisztrációt követő jóváhagyás után 5 napon belül kérünk átutalni:

 

Számlavezető bank: K&H Bank ZRt.

Bankszámlaszám: 10403181-31808093-00000000

A részvételi díj befizetéséről számlát állítunk ki.

A részvételi díjon felül az utazási költségeket, az esetleges szállás és ellátás költségeit a résztvevők maguk szervezik és fizetik.

A jelentkezés egyben kötelezettségvállalás a részvételi díj megfizetésére. A jelentkező a képzésen való részvételét a kezdési időpont előtt legkésőbb 5 nappal mondhatja le, fizetési kötelezettség nélkül!

A számlát a képzés helyszínén személyesen adjuk át vagy postán küldjük ki a jelentkezési lapon megadott postázási címre.

A regisztrált részvevőkkel a képzés kezdete előtt felnőttképzési szerződést kötünk. A képzés sikeres elvégzéséről látogatási illetve képzés elvégzését igazoló tanúsítványt bocsájtunk ki.

A képzésen maximum 14 fő tud részt venni, így az első 14 jelentkező élvez elsőbbséget. Egy szervezettől több fő jelentkezését is elfogadjuk. Részvételi szándékát a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével jelezheti. A jelentkezési lapot a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  email címre vagy a 225-0711 fax számra kérjük visszaküldeni.

Jelentkezési határidő: 2012. november 14. szerda

A szervezők fenntartják a jogot, hogy 8 főnél kevesebb jelentkező esetén a képzés nem kerül megtartásra.

 

További információ: Tornóczi Zsófia, képzési programvezetőnél (telefon: 06 1 457 0618, email:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. )

Jelentkezési lap az www.onkentes.hu oldalról lehet letölteni.

Forrás:
http://onkentes.hu/hirek/kepzesi-program-felhivas-civil-szervezetek-felkeszitese-oenkentesek-fogadasara-oenkentes-mened

 

Скалолазмунтян возрождениеалександр лобановский досье Фильчаков прокурор харьковаasus windows 8 tabletаксессуары для смартфонов самсунгпосуда wokнасосы поверхностные самовсасывающие для дачиооо завод деревоизделийmom category tubeреплантация зубагаджеты для смартфоновпланшетные ноутбукибуковель львов трансферкак делать макияж меган фокс

Galéria

GYEKE NFÜ
Copyright © 2012 GYEKE. Minden jog fenntartva!